Nieuw: de Rijnlandse Starterskit

Het blijkt in de praktijk bijna onmogelijk om op weg maar een Rijnlandse toekomst niet in een wat rommelig proces terecht te komen. Om de grootste voetangels en -klemmen te vermijden is er nu de starterskit. Een compacte cursus in 2 dagen om een aantal grondbeginsel helder te hebben, compleet met analyse-instrumenten om te kijken waar je staat als club en waar je moet beginnen met het gelijktrekken van wat iedereen toch minimaal zou moeten weten.

Deze cursus is bij uitstek geschikt om in-company bij uw organisatie of bij onze cursuslocatie in Hoevelaken te doen. Een kleine investering als je bedenkt hoeveel energie er verloren gaat tijdens veranderprocessen, vooral overigens als je het wat al te geleidelijk denkt te kunnen doen. Goed om met een clubje collega's te doen, want dat versnelt de boel al flink.

Rijnlands de starterskit is trouwens geen mini-versie van de Rijnlandweek; dat blijft een fenomeen op zich. En die doe je trouwens voor je eigen interne congruentie, o zo belangrijk als je een leidende rol wilt spelen in de verandering naar de onvermijdelijk Rijnlandse toekomst. Die Rijnlandweek ontwikkelt zich steeds als baken voor clubs die al op weg waren.

Voor informatie en/of een afspraak voor een oriënterend gesprek kunt u mailen met secretariaat@delimes.nl

Harold Janssen