Wintereditie van de Rijnlandweek van 4 t/m 8 januari 2016

De Twitter hashtag #HNW staat eigenlijk voor Het Normale Werken. Anders gezegd: Het Nieuwe Werken lukt alleen met Het Nieuwe Organiseren, pardon, Het Normale Organiseren. Wie weer wil weten wat dat ook alweer was, doet er goed aan zich een week lang onder te dompelen in de Rijnlandweek.

De Rijnlandweek is in 2008 begonnen als Summercourse. Sindsdien is er ieder jaar een zomer- en wintereditie. Een keur aan bijzondere gastsprekers komt deze week langs en onverwachte werkvormen maken het programma interactief en afwisselend. De Rijnlandweek staat onder bezielende en inspirerende leiding van Harold Janssen en Jaap Peters. Een hele reis met als uiteindelijke bestemming weer thuis te komen. Thuis bij je gezonde verstand, bij wat je eigenlijk al wist over organiseren en de dingen waar het eigenlijk om draait: bezieling, passie, vakmanschap. Even weg van al die aangeleerde (management)opvattingen. Dat gezond verstand is belangrijk voor het organiseren in de 21ste eeuw. Alles wat je eigenlijk al wist, maar dan honderd keer versterkt.

 

De eerstvolgende mogelijkheid is van 4 t/m 8 januari 2016.  De deelnemers aan de cursus worden ondergedompeld in (1) wat is nu 'sociaal-economische bedrijfskunde' en (2) wat komt daarbij kijken om het tussen de oren te krijgen? Op de eerste plaats bij jezelf en daarna in je organisatie. Elke deelnemer draagt een eigen praktijkcasus aan.  Zie het programma voor januari!

Aanmelden kunt u zich hier.

Zie ook hier.

 

secretariaat@delimes.nl