Oproep aan alle alumni

Iedereen die de afgelopen ruim 12 jaar een opleiding volgde bij ons, wordt opgeroepen om op 30 oktober 2020 de nieuwste inzichten met elkaar te delen. We hebben er een hele dag voor gereserveerd in Hoevelaken. Wie wil bijdragen of anderszins wil meedoen vragen we een email te sturen. We houden je dan tevens op de hoogte van de vorderingen bij de voorbereiding van de dag.

Want het gaat nu wel hard met de herwaardering van het Rijnlands gedachtengoed. Om met een Britse oud-premier te spreken: There is no alternative. Dat ging toen ergens anders over en bleek een grove inschattingsfout. Tenzij ze bedoelde het tot een einde brengen van het doodlopende neoliberalisme. Amerika en Engeland haken nu zelf af. En de president-directeur van de VS zegde eenzijdig de Pax Americana op, die ons Rijnlanders misschien wel een beetje in slaap gewiegd had. Nu dus ontpopt zich de ware betekenis van die uitspraak. Voor ons is er geen alternatief dan terugkeren op het Rijnlandse spoor en die verder te ontwikkelen.

Wijs collega's, vrienden en bekenden die zich voorbereid willen zijn op deze knik in de geschiedenis intussen svp op ons cursusaanbod. Hij staat hier.

Harold Janssen