Rijnland praktijkfestival 2019

Zet ‘m in je agenda: het vijfde Rijnland Praktijk Festival. Op donderdag 20 juni 2019. Na drie keer in Eindhoven, afgelopen voorjaar in Doorn, is het nu de beurt aan Deventer. Daar trekken we die dag samen op met ‘Het Grootste Kennis Festival van Nederland’, wat je komst al helemaal de moeite waard maakt.

In de Rijnlandse praktijk hebben de vakmensen de organisatie zelf in handen. Na jarenlang aangestuurd te zijn is dat soms even wennen. En de meeste inspiratie daarbij tank je bij praktijkmensen die bij andere organisaties die organiseer-praktijk onder de knie aan het krijgen zijn. Managers schrijven er leiding geven met twee woorden – zij zijn immers bezig met het vergroten van de autonomie van de voorste linie. En stafdiensten worden vooral gemotiveerd als zij kunnen bijdragen om het daar in de voorste linie te laten slagen.

Op 20 juni zijn staan er zeven podia zo’n 25 praktijkcases waar vakmensen van vakmensen leren. En ook managers en ondersteuners kunnen leren hoe dat in z’n werk gaat. ’s Middags kun je dan door naar het Kennis Festival voor nog meer energie en nog meer inzicht in hoe zaken in het Rijnland in elkaar grijpen. Niet laten schieten he…

Zie hier voor het programma en tickets

Harold Janssen