Nieuw: Rijnlands online

Vergeet even de opleidingen op deze site. Het is corona-tijd. Op 9 april komen we in de lucht met een compleet nieuw aanbod. Grotendeels online. Elke vrijdagmiddag. Met de nadruk op ontmoeting. Geen saaie webinars, geen team meetings. Maar actief. In kleine groepen. En telkens een van de vele facetten van het Rijnlands organiseren uitdiepend.

De Rijnlandweek, onze evergreen, zat er even niet in. Daarom hebben we met een groepje inleiders rond het zoom-scherm gezeten om iets nieuws te bedenken. Wil je niet een hele week weg, wil gewoon vanuit huis, wil je eerst even proeven wat het is dat Rijnlands, of wil je gewoon weer even een opfrisser? Dat kan dus voortaan op vrijdagmiddag.

Rijnlandwekelijk is het nieuwe trefwoord. Op 10 vrijdagmiddagen doe je een soort van Rijnlandweek, maar dan online, met steeds een paar korte interactieve sessies. En dingen die je thuis kunt doen. Elke week diepen we een thema uit en besluiten met een maatschappelijk vraagstuk uit de actualiteit. Mensen die daarop willen aansluiten zijn welkom.

Dit zijn de thema’s: (1) de menselijke maat (2) opnieuw op weg (3) de werkgemeenschap (4) canvas Rijnlands organiseren (5) doorlichten (6) scenario’s bouwen (7) de reis van de held (8) de onderstroom (9)  systeemverandering (10) cultuurverandering. We sluiten af met de Meesterproef. 

De complete reis doen we, inclusief begeleiding, weg voor € 1.995, de prijs van de Rijnlandweek. Dat geldt dan de eerste aflevering en is inclusief een aantal extra's. Aan losse sessies kun je, samen met een collega, meedoen voor € 79. Die losse sessies zijn de tweede helft van de middag - een fijne manier om het weekend in te gaan. Let op: we houden het aantal deelnemers omwille van de interactie beperkt.

Heb je belangstelling? Mail dan naar secretariaat@delimes.nl. Wie het eerst komt het eerst maalt.

 

Harold Janssen