Communityship is het nieuwe leadership

Communityship is in. Leadership is out. Met die stelling gaan we aan de slag op 30 oktober 2023 in Amsterdam, in een interactief en creatief event. Authentiek Rijnlands, authentiek DeLimes. En je kunt er gratis bij zijn.

 

Laten we wel zijn; de enorme aandacht die er is voor leiderschap duidt erop dat er iets mis is met de verdeling van de macht. Vooral in organisaties. Terwijl de voor ons welzijn meest vitale processen niet eens in organisaties plaatsvinden, maar meer en meer in gemeenschappen. Meer in het bijzonder in werkgemeenschappen. En om die te laten swingen is vooral communityship nodig.

Communityship is het nieuwe leadership. Het is een belangrijke sleutel naar een toekomst waarin we meer in evenwicht zijn met onszelf, met elkaar, met plekken waar het geld verdiend wordt, met onze omgeving en met de natuur waar we deel van uitmaken. Dat is de stelling. Niets meer en niets minder.

Een must voor alle Rijnlanders zou je zeggen. Gratis voor deelnemers aan de 30e Rijnlandweek en gratis voor alumni van de Rijnlandweek die een collega sturen naar die week van 3 tot en met 7 juli. Alle andere alumni krijgen 20% korting op het normale kosten voor deelname aan deze verhelderende dag (€ 650 all in). Werktijden zijn van negen tot negen.

De dag vindt plaats in een kunstenaarsatelier en staat onder leiding van Harold Janssen, Jaap Peters en Esther Barfoot. We delen de laatste Rijnlandse inzichten en maken een creatieve vertaling naar de praktijk. Opgeven kan je je via secretariaat@delimes.nl

Harold Janssen