Rijnlandweek gaat vooralsnog door

De zomereditie van de Rijnlandweek gaat vooralsnog gewoon door. Zeker nu in corona-tijd, is een herbezinning op wat we normaal waren gaan vinden hard nodig. Een week herorientatie op wat we te organiseren hebben met z'n allen en hoe we dat doen, is meer dan een luxe. De 26e officiele Rijnlandweek begint op 6 juli in Baarn. Daar hebben we flink de ruimte en is het prima mogelijk om met anderhalve meter afstand in verbinding te staan.

Ook de leergang Nieuwe Wegen laten we even in de planning staan. Juist nu er flinke deining is, openen zich vele nieuwe wegen en is vanuit bestuurlijk perspectief een brede kijk op veranderen noodzakelijk. Alles staat op z'n kop door corona. Nu is het even alle hands aan dek, maar de doordoor veroorzaakte veranderingen moeten straks wel bestendigd worden. En er moeten keuzes worden gemaakt die zich tot nu toe nog helemaal niet hebben aangediend.

Intussen denken wij elke dag na over het actualiseren van de programma's. We deden onze opleidingen toch al onder voorbehoud van voortschrijdend inzicht, maar nu zeker.

Harold Janssen